مقررات مربوط به ارائه واحد سمینار تخصصی دوره کارشناسی ارشد

در خصوص ارائه سمینار دانشجویان ، مقرر گردید تا ارائه بصورت متمرکز در دانشکده ها انجام گیرد. به گونه ای که پس از ثبت نام واحد سمینار ، ارائه سمینار متعاقب اعلام آمادگی دانشجو و موافقت استاد راهنما و بر اساس نظر گروه آموزشی و بر طبق زمانبندی مشروحه ذیل انجام می گیرد :

سومین ارائه (آخرین فرصت)

دومین ارائه

اولین ارائه

موعد ثبت نام واحد سمینار

نیمه اول تیرماه
(با کسر ۲ نمره)

نیمه دوم اردیبهشت
(با کسر ۱ نمره)

نیمه اول اسفند
(بدون کسر نمره)

ترم مهر ماه

و اگر چنانچه دانشجو واحد سمینار را در ترم بهمن اخذ نماید مطابق جدول زیر :

دومین ارائه (آخرین فرصت)

اولین ارائه

موعد ثبت نام واحد سمینار

نیمه اول آبان ماه (با کسر ۱ نمره)

نیمه اول شهریور ماه (بدون کسر نمره )

ترم بهمن ماه

حضور تمام دانشجویان کارشناسی ارشد که واحد سمینار را اخذ نموده اند در این جلسات الزامی است و مقرر شد تا این زمانبندی به دانشجویان نیز ابلاغ گردد.

در طی برگزاری جلسات سمینار، دانشجویان حضور و غیاب می شوند. و به ازاء هر غیبت از نمره سمینار دانشجو کسر می گردد.

دانشجویانی که در موعدهای مقرر، موفق به ارائه سمینار نگردند {برای دانشجویانی که در ترم مهر ماه واحد سمینار را اخذ نموده اند پس از نیمه اول تیر ماه و برای دانشجویانی که در ترم بهمن این واحد را اخذ نموده اند، پس از نیمه اول آبان ماه} نمره درس مزبور در کارنامه دانشجو صفر منظور خواهد گردید و دانشجو مجبور به اخذ مجدد این درس میباشد.