فرم گزارش پیشرفت کار پایان نامه و درخواست تمدید سنوات پنجم و ششم

بر اساس آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد، چنانچه دانشجویی تا پایان نیمسال چهارم, موفق به اتمام پایان نامه و دفاع از آن نشود, لازم می باشد تا یک گزارش پیشرفت کار (مطابق فایلهای پیوست) تهیه نموده و مجوز نیمسال پنجم را از سوی دانشگاه دریافت نمایند.

مراحل ارائه گزارش پیشرفت کار پایان نامه و درخواست تمدید سنوات در نیمسال پنجم و ششم تحصیلی

۱-تکمیل فرم "گزارش پیشرفت کار پایان نامه(در این صفحه  موجود می باشد) توسط دانشجو و سپس تایید آن توسط استاد راهنما و تحویل آن به مدیر گروه آموزشی جهت تصویب در گروه آموزشی.

۲-فرم تایید شده در شورای دانشکده مطرح و چنانکه پیشرفت کار دانشجو رضایت بخش باشد، تایید می گردد.

۳-درخواست تمدید سنوات به همراه گزارش پیشرفت کار دانشجو جهت تمدید سنوات ششم به شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال و چنانکه استاد راهنمای دانشجو امکان دفاع تا پایان نیمسال ششم را تایید کند موضوع قابل طرح در جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواهدبود.

فرم گزارش پیشرفت کار و درخواست تمدید سنوات پنجم و ششم (pdf)

فرم گزارش پیشرفت کار و درخواست تمدید سنوات پنجم و ششم (word)