سومین دوره مسابقات پروژه برتر مقطع کارشناسی

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۹ کد : ۵۸۷۴ اطلاعیه اداره کل آموزش
به منظور اهمیت‌دادن به انجام موضوعات کاربردی در انجام پروژه تخصصی کارشناسی یا طرح نهایی و برانگیختن خلاقیت و نوآوری، سومین دوره جشنواره انتخاب پروژه تخصصی یا طرح نهایی برتر کارشناسی در دانشگاه برگزار می‌گردد. از تمامی دانشجویان واجد شرایط برای شرکت در این جشنواره دعوت بعمل می‌آید.
سومین دوره مسابقات پروژه برتر مقطع کارشناسی

به منظور  اهمیت‌دادن به انجام موضوعات کاربردی در انجام پروژه تخصصی یا طرح نهایی و برانگیختن خلاقیت و نوآوری، سومین دوره جشنواره انتخاب پروژه تخصصی یا طرح نهایی برتر کارشناسی در دانشگاه برگزار می‌گردد. از تمامی دانشجویان واجد شرایط برای شرکت در این جشنواره دعوت بعمل می‌آید. خلاصه ای از شرایط شرکت در مسابقات به شرح زیر می باشد.

• دانشجویان با نمره پروژه برابر یا بالاتر از 18 حائز شرایط شرکت در جشنواره هستند.
  • از مدت زمان ثبت نمره پروژه دانشجو، حداکثر یکسال سپری شده باشد.
  • فقط دانشجویانی که پروژه تخصصی را گذرانده و نمره آنها نهایی شده است، حق شرکت در جشنواره را دارند.
  • ارائه درخواست با تائید استاد راهنمای پروژه و تحویل آن همراه با فایل و سایر مدارک مندرج به گروه آموزشی تا 20 فروردین 1403

جهت مطالعه آئین نامه انتخاب پروژه برتر و شرایط شرکت در مسابقه سایت دانشگاه، معاونت آموزشی، اداره کل آموزش، بخش آئین نامه ها مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: پروژه برتر