اطلاعیه تحویل مدارک فیزیکی نودانشجویان ۱۴۰۲ به صورت حضوری

۲۱ مهر ۱۴۰۲ | ۲۳:۴۷ کد : ۵۴۳۵ ثبت نام نودانشجویان
کلیه دانشجویانی که ثبت نام آن ها تکمیل شده است، باید کلیه مدارکی که در اطلاعیه ذکر شده را به صورت حضوری طبق زمان بندی اطلاعیه به واحد مستقر (بایگانی) در سالن امتحانات ساختمان دانشکده مهندسی مکانیک تحویل دهند. لازم به ذکر است در این بازه زمانی فقط نودانشجویانی مراجعه نمایند که پذیرش الکترونیکی آنها نهایی شده است. لذا بقیه دانشجویان قبل از مراجعه حضوری، باید پذیرش الکترونیکی خود را تکمیل کرده باشند.
اطلاعیه تحویل مدارک فیزیکی نودانشجویان ۱۴۰۲ به صورت حضوری

اطلاعیه تحویل مدارک ثبت نام نودانشجویان مقطع کارشناسی به آموزش کل دانشگاه

کلیه دانشجویانی که ثبت­ نام آن­ها تکمیل شده است، باید کلیه مدارک زیر را به صورت حضوری طبق زمان بندی زیر به واحد مستقر (بایگانی) در سالن امتحانات ساختمان دانشکده مهندسی مکانیک تحویل دهند.

رشته تحصیلی

تاریخ مراجعه برای تحویل مدارک
از ساعت 8:30 صبح تا 14:30 عصر

ریاضیات وکاربردها – فیزیک مهندسی - آموزش ریاضی – آموزش فیزیک - شیمی - پلیمر یکشنبه 23 مهر
مکانیک – ساخت و تولید – دریا – صنایع – مواد و متالورژی دوشنبه 24 مهر
برق – کامپیوتر سه شنبه 25 مهر
عمران – معماری – نقشه برداری چهارشنبه 26 مهر

1. اصل مدرک گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه با مهر و امضای آموزشگاه و یک نسخه کپی آن
  2. اصل مدرک گواهی موقت پایان تحصیلات پیش­دانشگاهی با مهر و امضای آموزشگاه (برای دانش ­آموزان نظام قبل از 3-3-6) و یک نسخه کپی آن
  3. اصل ریزنمرات سه ساله دیپلم (یا گزارش 602) با مهر و امضای آموزشگاه و یک نسخه کپی آن
  4. اصل ریزنمرات پیش­ دانشگاهی با مهر و امضای آموزشگاه (برای دانش ­آموزان نظام قبل از 3-3-6) و یک نمونه نسخه کپی آن
  5. دو نسخه کپی کلیه صفحات شناسنامه
  6. دو نسخه کپی پشت و روی کارت ملی
  7. سه قطعه عکس پرسنلی 4*3
  8. یک نسخه کپی کارت پایان خدمت یا کارت معافیت برای کسانی که این کارت را دارند (فقط کارت قابل قبول است و فرم هایی که مخصوص دریافت این کارت می باشد قابل قبول نیست!).
  9. کلیه فرم­ های تعهد که حین ثبت ­نام دانلود و پرینت کرده­اید با امضا و اثر انگشت دانشجو طبق لیست زیر:

(اگر این فرم­ها را حین ثبت ­نام دریافت نکرده ­اید، می­ توانید آن­ها را از طریق سامانه گلستان-گزارش 2600 طبق راهنمای تصویری زیر دریافت کنید) راهنمای مشاهده گزارش

1. فرم تعهد منطقه 1 و ایثارگران برای دانشجویان دارای سهمیه منطقه یک و ایثارگران (مخصوص دانشجویان روزانه)
    2. فرم تعهد منطقه 2 برای دانشجویان دارای سهمیه منطقه دو (مخصوص دانشجویان روزانه)
    3. فرم تعهد از فارغ ­التحصیلان دانشگاه­ها و دانشجویان فعلی و انصرافی برای دانشجویان انصرافی یا فارغ­ التحصیل از دانشگاه قبلی
    4. فرم تعهد فرهنگی
    5. فرم مرامنامه انضباطی
    6. پرسش­نامه فعالیت­های ورزشی
  1. حکم انصراف دانشجویانی که قبلا در دانشگاه دیگری مشغول به تحصیل بوده­ اند.
  2. فرم­ هایی که در مرحله پایانی ثبت ­نام در مرحله اتمام پذیرش غیرحضوری دریافت کرده­اید شامل:
    1. فرم 1800 (عنوان فرم "اطلاعات ثبت شده توسط دانشجو در پذیرش غیرحضوری" می­باشد). اگر این فرم را حین ثبت­نام دریافت نکرده ­اید، می­توانید در سامانه گلستان، گزارش 1800 دریافت کنید.
    2. فرم 260 (عنوان فرم "گواهی پذیرش غیرحضوری" می­باشد). اگر این فرم را حین ثبت ­نام دریافت نکرده ­اید، می­توانید در سامانه گلستان، گزارش 260 دریافت کنید.
  3. لازم به ذکر است طبق اطلاعیه اولیه پذیرش، کلیه دانشجویان پسر باید برای معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی از طریق سایت sakha.epolice.ir اقدام کرده باشند.

ضمنا در صورتی که مدارکی دارید که فکر می­کنید باید به دانشگاه تحویل دهید را نیز می­توانید همراه با مدارک ذکر شده همراه خود داشته باشید.

بعد از دریافت مدارک توسط دانشگاه، لیست کسری مدارک از طریق گزارش 222، فرآیند پذیرش قابل مشاهده است.