برگزاری ترم تابستان ۱۴۰۱

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۲ کد : ۹۲۷ اطلاعیه‌ها
کلاس‌های تئوری ترم تابستان ۱۴۰۱ و امتحانات مربوط به آن در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به صورت برخط (الکترونیکی) و کلاس‌های عملی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

اطلاعیه 21 تیر 1401:

1. ثبت نام اولیه: دانشجویان گرامی متقاضی مهمانی ترم تابستان در این دانشگاه، ثبت نام اولیه از تاریخ 22 تیرماه طبق فایل راهنمایی که قبلا در کانال اطلاع رسانی شد انجام می شود. ضمنا راهنمای ثبت نام در ترم تابستان برای دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل در کانال آپلود خواهد شد.)

2. نحوه تشکیل کلاس: پیرو دستورالعمل جدید وزارت علوم در خصوص محول نمودن تصمیم گیری در خصوص ترم تابستان به دانشگاه‌ها، تجربیات این دانشگاه در برگزاری چندین نیمسال به صورت غیرحضوری، و با توجه به افزایش مجدد آمار ابتلای کرونا و پیشگیری از شیوع مجدد و حفظ سلامت دانشجویان، کلیه دروس تئوری و امتحانات پایان ترم تابستان مربوطه، به صورت مجازی برگزار خواهد شد. جهت حفظ کیفیت آموزشی نیز ارزشیابی مستمر صورت خواهد گرفت.

3. نحوه تشکیل کلاس های عملی: طبق برنامه ریزی صورت گرفته، کلیه کلاس‌های عملی در طول تابستان به صورت فشرده و حضوری برگزار خواهد شد. بعد از انتخاب واحد، برای هر درس عملی زمان و روز کلاس عملی مورد نظر به دانشجویان اطلاع‌رسانی خواهد شد. هماهنگی لازم جهت اسکان دانشجویان راه دور در خوابگاه، برای دانشجویانی که درس عملی را اخذ نموده و به خوابگاه نیاز دارند، صورت خواهد گرفت.

4. جدیدترین اطلاعیه را در کانال اطلاع رسانی دنبال کنید: @NITSummer401

5. دانلود راهنمای ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان متقاضی مهمان در ترم تابستان

6. دانلود راهنمای ثبت نام و انتخاب واحد مخصوص دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

اطلاعیه 10 خرداد 1401:

به اطلاع دانشجویان کلیه دانشگاه‌های کشور می‌رساند،
ترم تابستان 1401 طبق تقویم زیر در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار خواهد شد. فرآیند ثبت نام به صورت الکترونیکی می‌باشد و کلاس‌های در
و
س نظری و امتحان مربوط به آن به صورت برخط (غیرحضوری) و دروس عملی به صورت حضوری  برگزار خواهد شد.

فرآیند

1401/06/12

1401/06/14

الکترونیکی

لیست دروس ارائه شده و اطلاعات تکمیلی در کانال اطلاع‌رسانی شده است.

آدرس سایت دانشگاه:

www.nit.ac.ir

آدرس سامانه گلستان:

golestan.nit.ac.ir

کانال اطلاع‌رسانی:

@NitSummer401

ایمیل آموزش کل:

edu.bsc@nit.ac.ir

شماره‌های تماس:

35501227 (011) و 35501215 (011)

• ساعت تشکیل کلاس برابر با ساعت مشخص شده در سرفصل درس در نظر گرفته شده است.
  • تعداد جلسات تشکیل یک درس در هر هفته، سه بار در هفته برنامه‌ریزی شده است.
  • اخذ دروس تخصصی و اصلی دانشکده‌ها برای دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تنها با شرط یکبار نمره مردودی در آن درس امکانپذیر است.
  • با توجه به تدریس دروس دانشکده علوم پایه، عمومی و معارف توسط اساتید این دانشگاه، اخذ این دروس بدون شرط یکبار نمره مردودی امکان‌پذیر است.
  • رعایت پیش‌نیازی و همنیازی دروس برای دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل الزامی است.
  • دروس عملی و تربیت بدنی ارائه خواهند شد.
  • مبلغ شهریه ترم تابستان 1401 به صورت زیر تعیین شد.

عنوان

مبلغ (ریال)

عنوان

مبلغ

(ریال)

شهریه ثابت

1/756/920

شهریه متغیر دروس تخصصی برابر هر واحد

شهریه متغیر دروس عمومی برای هر واحد

شهریه متغیر دروس عملی برای هر ساعت اجرا در هفته

شهریه متغیر دروس پایه برای هر واحد

پروژه کارشناسی

2/595/450

شهریه کارآموزی: یک سوم شهریه ثابت + یک ساعت عملی

شهریه دروس عملی: تعداد ساعت تشکیل کلاس در هفته × شهریه درس پایه برای هر واحد

تذکر: برای کلاس‌های عملی با بیش از 4 ساعت اجرا در هفته، سقف 4 ساعت ملاک قرار خواهد گرفت.

کلید واژه ها: تابستان 1401