اطلاعیه برگزاری امتحان پایان نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱ به صورت حضوری و درخواست خوابگاه برای دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۰

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۹ کد : ۹۲۱ اطلاعیه‌ها
مطابق زمانبندی اولیه صورت گرفته، شروع امتحانات از روز پنج‌شنبه ۲تیرماه۱۴۰۱ خواهد بود و زمان امتحان پایانی نیز ۱۶تیرماه۱۴۰۱ بوده است. اما به دلیل تداخل برگزاری امتحان پایان نیمسال با کنکور سراسری، زمان امتحان پایانی به ۲۱تیرماه۱۴۰۱ جابجا شده است. بر این اساس امتحان در روزهای چهارشنبه ۸، پنجشنبه ۹ و شنبه ۱۱ تیرماه، بترتیب به روزهای سه‌شنبه ۲۱، شنبه ۱۸و دوشنبه ۲۰ تیرماه جابجا شده‌اند.

دانشجویان گرامی

با سلام

همان طور که مطلع هستید، بعد از 4 نیمسال از همه‌گیری ویروس کرونا، آموزش حضوری در مقطع کارشناسی از 17 اردیبهشت 1401 از سر گرفته شده است. تغییر شیوه آموزش از غیرحضوری به حضوری در نیمه نیمسال تحصیلی جاری، مشکلاتی را برای شما دانشجویان و همچنین دانشگاه ایجاد نموده است که ضروری است با هماهنگی‌های یکدیگر بر این مشکلات فائق آئیم.

مطابق با اطلاع‌رسانی قبلی، امتحان پایان نیمسال دوم 1400-1401 در مقطع کارشناسی به صورت حضوری برگزار خواهد شد. مطابق زمانبندی اولیه صورت گرفته، شروع امتحانات از روز پنج‌شنبه 2تیرماه1401 خواهد بود و زمان امتحان پایانی نیز 16تیرماه1401 بوده است. اما به دلیل تداخل برگزاری امتحان پایان نیمسال با کنکور سراسری، زمان امتحان پایانی به 21تیرماه1401 جابجا شده است. بر این اساس امتحان در روزهای چهارشنبه 8، پنجشنبه 9 و شنبه 11 تیرماه، بترتیب به روزهای سه‌شنبه 21، شنبه 18و دوشنبه 20 تیرماه جابجا شده‌اند.

به منظور برگزاری هر چه بهتر امتحانات پایان نیمسال، از تمامی دانشجویان کارشناسی ورودی 1400 واجد شرایط خوابگاه که تا بحال نتوانسته‌اند در خوابگاه اسکان یابند، درخواست می‌شود که حداکثر تا چهارشنبه 18خرداد401 به صورت حضوری جهت اسکان در خوابگاه مراجعه نموده یا با شماره‌های 01135501249، 01135501251، 01135501255 و 01135501257 جهت پیگیری‌های لازم تماس گرفته شوند.

بدیهی است در صورت عدم درخواست دانشجویان کارشناسی ورودی 1400 واجد شرایط تا روز چهارشنبه 18خرداد401 جهت اسکان در خوابگاه، تبعات بعدی آن متوجه خود دانشجویان بوده و دانشگاه هیچ مسئولیتی را عهده‌دار نخواهد بود.

لطفا اطلاعیه تکمیلی معاونت دانشجوئی در این خصوص را ملاحظه فرمائید.

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه

1401/03/09