اطلاعیه شماره دو: زمان‌بندی پذیرش نودانشجویان مقطع کارشناسی ۱۴۰۳

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۲۱:۵۹ کد : ۶۲۷۷ ثبت نام نودانشجویان
تعداد بازدید:۳۸۷۵
لطفا زمان بندی شروع ثبت نام الکترونیکی و زمان مراجعه حضوری را در متن اطلاعیه مطالعه فرمایید.
اطلاعیه شماره دو: زمان‌بندی پذیرش نودانشجویان مقطع کارشناسی ۱۴۰۳

**لطفا قبل از شروع عملیات ثبت نام ضمن مطالعه اطلاعیه قبلی، کلیه مدارک را آماده نمایید**

*** شروع ثبت نام الکترونیکی (در سامانه گلستان در آدرس اینترنتی golestan.nit.ac.ir) برای کلیه رشته ها طبق راهنمای ثبت نام: از روز یکشنبه 22 مهر (ساعت شروع ثبت نام الکترونیکی متعاقبا در کانال اعلام خواهد شد)

*** شروع پذیرش حضوری و اختصاص خوابگاه بر اساس رشته قبولی طبق برنامه زیر:

نکته: هنگام مراجعه حضوری باید کلیه مدارک مندرج در اطلاعیه قبلی را همراه داشته باشید و کلیه مراحل ثبت نام الکترونیکی را انجام داده باشید.

سه‌شنبه 24 مهر: رشته های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی شیمی و مهندسی پلیمر

چهارشنبه 25 مهر: رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی ساخت و تولید، مهندسی دریا، مهندسی عمران، مهندسی معماری و مهندسی نقشه برداری

پنجشنبه 26 مهر: رشته های مهندسی صنایع و سیستم‌ها، مهندسی  و علم مواد، ریاضیات و کاربردها، فیزیک مهندسی

***شروع کلاس ها: شنبه 28 مهر