برگزاری ترم تابستان ۱۴۰۳

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۷ کد : ۶۰۱۵ اطلاعیه‌ها
به اطلاع دانشجویان کلیه دانشگاه‌های کشور می‌رساند، ترم تابستان ۱۴۰۳ طبق تقویم مندرج در اطلاعیه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار خواهد شد. فرآیند ثبت نام و انتخاب واحد به صورت الکترونیکی می‌باشد و کلیه کلاس ها و امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
برگزاری ترم تابستان ۱۴۰۳

به اطلاع دانشجویان کلیه دانشگاه‌های کشور می‌رساند،
ترم تابستان 1403 طبق تقویم زیر در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار خواهد شد. فرآیند ثبت نام و انتخاب واحد به صورت الکترونیکی بوده و کلیه کلاس ها و امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

فرآیند

1403/06/10

1403/06/13

حضوری

1. کلیه اطلاعیه‌های ترم تابستان و راهنماهای ثبت نام و انتخاب واحد را در سایت‌ها و کانال‌های اطلاع‌رسانی زیر دنبال کنید.
    • آدرس سایت دانشگاه: www.nit.ac.ir
    • آدرس سامانه آموزشی گلستان: golestan.nit.ac.ir
    • کانال‌های اطلاع‌رسانی

@NITSummer403

(https://t.me/NITSummer403)

@NITSummer403

(https://eitaa.com/NITSummer403)

• شماره‌های تماس: 35501216 (011) و 35501231 (011)  و 35501215 (011) و 35501225 (011)
  •
  1. امکان واگذاری خوابگاه به هیچکدام از دانشجویان دانشگاه یا مهمان در ترم تابستان وجود ندارد.
  2. ثبت نام اولیه: دانشجویان گرامی متقاضی مهمانی ترم تابستان در این دانشگاه، ثبت نام اولیه از تاریخ 20 تیرماه طبق فایل راهنمایی که قبلا در کانال اطلاع رسانی شد انجام می‌شود. (ضمنا راهنمای ثبت نام در ترم تابستان برای دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل متفاوت بوده و در کانال بارگذاری خواهد شد).
  3. شهریه: شهریه ترم تابستان متعاقبا در همین صفحه و کانال اعلام خواهد شد.
  4. دانلود راهنمای ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان متقاضی مهمان در ترم تابستان
  5. دانلود راهنمای ثبت نام و انتخاب واحد مخصوص دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
  6. لیست دروس ارائه شده فقط در کانال‌های معرفی شده، اطلاع‌رسانی خواهد شد.
  7. ساعت تشکیل کلاس برابر با ساعت مشخص شده در سرفصل درس در نظر گرفته شده است.
  8. تعداد جلسات تشکیل یک درس نظری در هر هفته، سه بار برنامه‌ریزی شده است.
  9. دروس عملی و تربیت بدنی ارائه خواهند شد.
  • شرایط اخذ درس مختص دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل  در ترم تابستان:
    • در صورت اخذ کارآموزی در ترم تابستان، امکان اخذ درس وجود ندارد.
        • تبصره: دانشجویانی که حداکثر با اخذ 6 واحد در تابستان فارغ التحصیل می شوند، می توانند 6 واحد باقیمانده را در تابستان اخذ کنند.
    • اخذ دروس تخصصی و اصلی دانشکده‌ها برای دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تنها با شرط یکبار نمره مردودی در آن درس امکانپذیر است.
    • با توجه به تدریس دروس دانشکده علوم پایه، عمومی و معارف توسط اساتید این دانشگاه، اخذ این دروس بدون شرط یکبار نمره مردودی امکان‌پذیر است.
    • رعایت پیش‌نیازی و همنیازی دروس برای دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل الزامی است.
  • شرایط اخذ درس دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل متقاضی مهمانی در دانشگاه دیگر در ترم تابستان:
    • در صورت اخذ کارآموزی در ترم تابستان، امکان اخذ درس وجود ندارد.
    • اخذ دروس تخصصی و اصلی و علوم پایه دردانشگاه دیگر تنها با شرط یکبار نمره مردودی در آن درس امکانپذیر است.
    • اخذ دروس معارف دارای شرط مردودی نمی باشد.
    • درخواست مهمانی برای دروس تخصصی و اصلی فقط در دانشگاه‌های سطح یک امکان‌پذیر است.
    • درخواست مهمانی برای دروس علوم پایه و معارف فقط در دانشگاه‌های سطح یک یا دو امکان پذیر است.
    • کلیه درخواست های مهمانی به دانشگاه دیگر در ترم تابستان، باید در سامانه گلستان - پیشخوان خدمت ثبت شود و پس از بررسی و در صورت تایید توسط آموزش کل و دانشکده در پیشخوان خدمت، قابل انجام خواهد بود. (راهنمای ثبت درخواست در پیشخوان خدمت)
  • شرایط مهمانی برای دانشجویان متقاضی مهمان در این دانشگاه :
    • کلیه دانشجویان متقاضی، باید دارای فرم تاییدیه درخواست مهمانی از دانشگاه مبدا باشند.
    • اخذ درس برای این دانشجویان تا سقف 6 واحد و بدون اعمال هیچگونه شرطی امکان‌پذیر می باشد.
    • کل شهریه ثابت و متغیر به صورت پیش پرداخت باید در زمان انتخاب واحد و به صورت الکترونیکی پرداخت شود.
    • نمرات پایان ترم در بازه 20 تا 30 شهریور به صورت الکترونیکی به دانشگاه مبدا ارسال خواهد شد. توجه فرمایید زودتر از این تاریخ ارسال نمرات امکان‌پذیر نخواهد بود.