اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ( تحصیلات تکمیلی)

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۵ کد : ۵۷۷۹ اطلاعیه تحصیلات تکمیلی
اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ( تحصیلات تکمیلی)

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم 1403_1402 ( تحصیلات تکمیلی)

•  زمان انتخاب واحد نیمسال دوم 1403_1402 روزهای سه شنبه و چهارشنبه، 17 و 18 بهمن ماه می باشد.
  •  برای اطلاع بیشتر از زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم (4022)، به سایت تحصیلات تکمیلی / تقویم آموزشی مراجعه نمایید.
  •  کلیه دانشجویان باید انتخاب واحدخود را از طریق پیشخوان خدمت، گزینه ثبت نام اصلی انجام دهند.
  •  دانشجویان می توانند جهت انتخاب واحد از طریق گزارش 59، زمان دقیق انتخاب واحد خود را مشاهده نمایند.
  • دانشجویان می تواند در زمان های فوق با توجه به روز و ساعت مشخص شده به سامانه آموزشی گلستان در آدرس اینترنتی http://golestan.nit.ac.ar  مراجعه و به صورت اینترنتی انتخاب واحد نمایند.
  •  انتخاب واحد دانشجویان اتمام سنواتی منوط به اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص می باشد.
  •  از مرورگر کروم برای انتخاب واحد استفاده نمایید.
  • دانشجویانی که موضوع پایان نامه / رساله خود را در سامانه گلستان ثبت و تصویب کرده اند، لازم است قبل از شروع نیمسال و انتخاب واحد نسبت به ثبت گزارش عملکرد خود از منوی پیشخوان خدمت اقدام نمایند.انجام مراحل انتخاب واحد منوط به تایید نهائی و پایان گردش کار مربوطه بوده و تا زمانی که گردش کار در وضعیت جاری باشد امکان اخذ درس برای دانشجو وجود نخواهد داشت.
  •  دانشجویان ورودی سال 1402 چنانچه مدارک فیزیکی پرونده خود را ارسال نکرده باشند، قادر به انتخاب واحد نخواهند بود. لازم است دانشجویان برای اطلاع از نقص مدارک خود به گزارش 222 مراجعه و در اسرع وقت نسبت به ارسال و تکمیل مدارک خود اقدام نمایند.

( ۵ )