برگزاری امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۲:۵۶ کد : ۵۲۰۱ اطلاعیه اداره کل آموزش
تعداد بازدید:۷۹۸
از دانشجویان محترم درخواست می‌شود برای برگزاری هر چه بهتر امتحانات پایانی نیمسال، نکات درج شده در اطلاعیه را مد نظر قرار دهید.

موارد زیر را مد نظر قرار دهید

• به همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه در امتحان ضروری است. اخذ کارت ورود به جلسه در موعد مقرر  از گزارش 428 در سامانه گلستان قابل انجام است.
  • قبل از دریافت کارت ورود به جلسه امتحان، فرم ارزشیابی اساتید در سیستم گلستان را تکمیل نمایید.
  • دانشجویان شبانه نسبت به تسویه مالی اقدام نمایند.
  • برای دانشجویان غایب در جلسه امتحان نمره صفر منظور گردیده که در معدل نیمسال دانشجو محسوب خواهد شد.
  • حضور به موقع در جلسه امتحان ضروری است.
  • تمامی محل های امتحانی تحت نظارت دوربین می باشد.

موارد تخلف:

• رد و بدل کردن ماشین حساب در جلسه امتحان و صحبت با دیگر دانشجویان
  • آوردن هر گونه کتاب و جزوه در جلسه امتحان (به غیر از امتحانات جزوه باز)
  • استفاده از اوراق امتحانی به غیر از اوراقی که گروه آموزشی در اختیار دانشجو قرار می‌دهد.
  • مشاهده تلفن همراه و ساعت هوشمند در جلسه امتحان
  • تصاویر ثبت شده توسط دوربین انتظامات برای کمیته انضباطی حکم سند تخلف را دارد.

در صورت مشاهده تخلف:

• از ادامه امتحان دانشجو جلوگیری به عمل آمده و دانشجو به کمیته انضباطی معرفی می‌گردد.
  • برای درس مورد نظر نمره 0.25 با تاثیر در معدل نیمسال و معدل کل منظور خواهد شد.
  • در صورت وجود سابقه تخلف، یک ترم تعلیق برای دانشجو در نظر گرفته خواهد شد.

حذف درس:

1. مهلت حذف تکدرس فقط تا روز قبل از شروع امتحانات دانشگاه بوده و فقط یک درس تئوری با رعایت قوانین آموزشی (رعایت حداقل 12 واحد بعد از حذف، پیش نیازی، هم نیازی و ...) امکان‌پذیر است.
  2. دانشجویانی که درخواست غیبت پزشکی دارند می‌بایست حداکثر تا 72 ساعت بعد از غیبت در امتحان درس، درخواست خود را به همراه آپلود مدارک پزشکی در سامانه گلستان- پیشخوان خدمت ثبت نمایند.
  3. در بررسی غیبت پزشکی، سابقه‌ی غیبت دانشجویان در امتحان درس به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت عدم تایید درخواست، برای دانشجو غیبت لحاظ خواهد شد.

آموزش کل دانشگاه

کلید واژه ها: امتحان پایان ترم